Vanaf januari 2020 start van de training “Lekker in je vel” met Christel Dirks

“Ik voel me helemaal leeg” of “Ik ben zo moe en ik weet niet waardoor”. “Mijn hele lijf doet zeer”, “Ik slaap slecht”.

Herken je dit bij jezelf? Je bent druk met je werk, je studie, je gezin en ’s avonds als je wilt gaan slapen voel je pas hoe moe je bent. Je bent zo moe dat je niet kan slapen.

Of dit? Je loopt door de stad of bent op een feestje. Het is erg druk. Er zijn veel mensen, geluiden en prikkels. Al deze prikkels komen bij je binnen. Als je thuiskomt ben je helemaal uitgeput.

En deze dan? Je gaat naar je werk. Collega’s vragen om hulp en je helpt ze. Eigenlijk heb je zelf ook nog wel het één en ander te doen maar je helpt die ander toch maar even. Eigenlijk gebeurd dit vaak en hierdoor vind iedereen je erg aardig maar krijg je jou taken van die dag niet af. Dus blijf je wat langer op je werk en als je thuiskomt ben je erg moe en vraag je jezelf af waarom je geen “nee” hebt gezegd tegen betreffende collega.

De training “Lekker in je vel” gaat over bewust worden van jou lichaam. Je gaat ervaren, voelen en zien hoe het met jou lichaam gaat. Je gaat voelen wat jou grenzen zijn. Je leert omgaan met je hoog gevoeligheid.

Hoe ziet de training er uit?

Een trainingsochtend duurt 3,5 uur en vind 1 keer per maand plaats op zaterdagochtend van 9.30-13.00 uur. In totaal zullen er 6 trainingsdagen zijn.

In de training combineer ik verschillende technieken vanuit Healing Tao, Healing werk, qigong, massage(bij jezelf) en meditatie. Dat betekent dat ik veel werk met lichaamsgerichte oefeningen . Warming-up op muziek, of schud en klopoefeningen om je lichaam ”wakker” te maken. Daarnaast werk ik met eenvoudige technieken die je lichaam ontspannen, zoals de ontspannende nier oefening, buik en hoofdmassages.

Ook leer ik je technieken die je kunt gebruiken om meer in je buik te komen en hierdoor meer balans en evenwicht te gaan ervaren in je lichaam. Doordat je meer in je buik komt, wordt je krachtiger en zul je steeds meer jou grenzen gaan ervaren en voelen.

Daarnaast werk ik met visualisatie technieken die je helpen om beter om te gaan met je hoog gevoeligheid. We maken hierbij een reis langs alle chakra’s. In de training werk ik met staande, zittende en liggende oefeningen.

Data en kosten: 11 januari , 15 februari , 7 maart, 4 april, 9 mei, 6 juni
De kosten voor deze training bedraagt: €240,-

Overmaken op nummer: NL 34 RABO 0174 9825 93 t.n.v. C.H.G Dirks onder vermelding van je voor en achternaam. Als je betaald hebt ben je verzekerd van een plek.

Waar: Het Cordium Nijmegen Adres: De Ruyterstraat 65 Postcode: 6512 GB Plaats: Nijmegen

Heb je interesse in deze training , vragen of wil je jezelf aanmelden?
Mail dan naar : Info@parelvlinder.nl
Bellen kan ook: 0619497155
Christel Dirks